vineri

Cine isi poate crea un blog?

Orice persoana care este capabila sa vorbeasca la telefon si care macar cu un deget poate sa scrie ceva la computer poate sa-si creeze si sa-si intretina propriul sau blog.
Dupa cum vedeti, criteriile pentru un blogger sunt destul de modeste.
Dar asta nu e tot. Pote ii voi bucura pe careva din cititori atunci cand voi spune ca, pentru a fi un blogger de succes, va trebui sa uitati, cel putin jumatate din regulile de gramatica pe care le-ati invatat la scoala. De ce? Pentru ca stilul de a scrie intr-un blog nu a plecat departe de stilul de a vorbi in viata reala.
Cea mai mare reusita a uni blogger este de a-si exprima gandurile in scris intocmai cum o face cu prietenii sai la telefon, pe banca din parc, in bar, pe plaja si asa mai departe. Fiti cat de posibil mai simplu si atunci poporul se va aduna in jurul vostru.
Totodata, nu as recomanda sa folositi cuvinte necenzurate, chiar si celor ce o fac la telefon, pe banca din parc, in bar sau la plaja. Prin aceasta riscati sa respingeti o parte din auditoriu. Daca intr-adevar doriti sa castigati ceva bani de pe urma blogg-ului Dvs, atunci scopul Dvs este de a atrtage cat mai multi cititori nu de ai respinge.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template