luni

Marim traficul cu ajutorul comentariilor...

Lasand comentarii pe Blog aveti posibilitatea de castiga trafic suplimentar. Ideea este ca, daca comentariul este interesant, atunci vrei sa dai click pe nick ca sa vezi cu ce de fapt se ocupa acea persoana in intrnet. Despre ce scrie. Daca aceasta persoana este inregistrata cu ajutoul platformei Blogger atunci putem chiar vedea toate proiectele sale.

Daca nu aveti dorinta de a arata proiectele, atunci, in principiu, accesul la primirea traficului cu ajutorul comentariilor va este inchis. Si nu este corect. Mie de exemplu, nu mi-au permis sa las un comentariu pe unul din bloguri de succes din cauza ca indicasem link-ul spre blogul meu.
Nu inteleg... de ce blogerii populari se tem? Se tem ca cititorii blogului sau vor fugi dupa link-ul concurentului? Pai, cititorul si asa si asa are sa fuga daca va dori s-o faca si nici o smecherie nu-i va opri.
De aia eu permit in comentariile lasate pe Blogul MEU sa lasati link-ul care duce spre unul din Blogurile Dvs. In diferite comentarii puteti sa plasati link-uri spre diferite Bloguri ce va apartin.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template