marți

Foloseste eficient reclama Adsense din blogul tau - 2

Am vrut de mult timp sa scriu despre cei care isi umplu haotic blogul cu bannere adsense. Chiar daca nu are decat 2-3 prieteni care il viziteaza, sau chiar daca a lansat blogul de doar 2 zile, el vrea sa devina blogger si sa scoata bani din asta.
Primul pas este si prima greseala pe care ei o fac:adauga bannner peste banner, si in sidebar si in headear si peste tot, de nu se mai vede nimic din ce scrie el .
NU !
Nu asa se face. NU vei ajunge niciodata sa faci bani din Adsense pentru ca nu respecti mai multe reguli de baza. Afisarea de reclame pe un site sau pe un blog nu este o joaca pentru copii, este o stiinta, chiar daca nu multi vor sa priceapa.
Ca sa ajungi sa primesti click-uri pe bannerele tale, trebuie sa stii unde sa le amplasezi, ce formate sa folosesti, ce culori etc etc… ca sa nu mentionez de faptul ca trebuie in primul rand sa ai un continut de calitate care sa iti aduca vizitatori.
Pentru ca azi am gasit un video despre acest subiect, care este foarte frumos facut si foarte bine explicat ( e in engleza), am deciz sa scriu aceste randuri si sa pun in continuare clipul care explica cum sa iti construiesti un blog profitabil cu AdSense:


Nu uitati de Proiectul TOP-5!!! trimiteti articolele Dvs scurte, si chiar minuscule la aceasta adresa si savurati traficul in crestere spre Blogul Dvs.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template