vineri

Unde gresim sau de ce nu facem bani?

Navigand prin diferit forumuri, unde se aduna bloggerii, am observat destul de mult scepticism in ceea ce priveste castigul de bani cu ajutorul blogurilor. Dupa mine, ce mai mare greseala a blogerilor, indiferent de tara unde locuiesc ei, este ca ei (blogerii) doresc sa castige bani doar prin intermediului blogULUI sau (la singular).

Castigurile bloggerilor de succes vin de la blogURI. Se creaza conglomerate de bloguri, legate de aceeasi tematica sau dupa interesele grupului tinta. Aceste conglomerate tin strans cititorii si nu le permit sa dispara pentru un timp mai indelungat. Ei, intr-un fel sau altul, obliga sau mai bine zis ii fac pe cititori sa navigheze asemeni unui sens giratoriu, in felul acesta marind traficul.

Tot ce trebuie sa faceti, este sa creati un astfel de sistem. Creand un singur blog, departe nu veti ajunge (din punct de vedere al castigului). In cazul in care aveti numai un singur blog si nu-l veti innoi (posta articole interesante) riscati ca el (blogul) sa se innece iar motoarele de cautare sa nu-l mai gaseasca. Avand insa in arsenal un conglomerat de bloguri, un singur blog (din acest conglomerat) innoit va trage dupa sine toata sistema. Un astfel de sistem functioneaza in sistem automat si in acest fel va aduce si bani.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template