vineri

Cum sa faceti ca Blogul Dvs sa atraga anunturile corecte AdSense?

Va mai tineti minte cum erati cand erati mic? Mai tineti minte cum ati inceput sa invatati alfabetul?
Internet-businessul are si el aflabetul sau, pe care este nevoie sa-l invatati. Fara el nu facem treaba. Si primele litere ale acestui alfabet ar fi intelegerea clara a ceea ce se numeste "cuvinte cheie" si de ce trebuie sa le utilizati corect pe blogul Dvs.
Cuvintele cheie (fraze) sunt cuvinetele care descriu ideea de baza a blogului Dvs. Daca nu aveti o idee de baza, va recomand sa gasiti una si apoi sa incepeti sa va ganditi cum sa castigati bani de pe aceasta idee.
Principalele cuvinte cheie sunt acele cuvinte care ar putea descrie ideea Dvs printr-un singur cuvant. De exemplu, daca ati creat un blog despre dresarea cainilor, atunci cuvintele cheie pentru blog ar putea fi: caini, dresarea cainilor, rase de caini sau ceva de genul asta.
Cuvintele cheie de gardul doi ar putea fi: lesa pentru caini, carti despre dresarea cainilor; dresarea boxerilor; dresarea ciobanescului nemtesc etc.
O parte din autorii blogurilor au in arsenalul sau o sumedenie de cuvinte cheie.Si totusi, la ce ne servesc noua aceste cuvinte cheie? Pentru a ajuta robotelul AdSense sa plaseze anunturile corecte pe blogul Dvs. Daca in denumirea blogului Dvs este prezent cuvantul, de exemplu, golf si in denumirea articolului acest cuvant tot exista, la fel si in link-urile si in textutul articolului propriu zis atunci robotelul va intelege ca blogul Dvs este despre golf si nu trebuie de plasat pe el anunturi despre schiuri.
Dar aveti grija sa nu va aventuriati. Daca, special, veti folosi mult si aiurea cuvintele cheie, atunci chiar si robotelul va intelege ca sunteti un spamer si va va arunca de pe pozitiile bune de cautare.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template