vineri

Blog sau site?

In unele familii cu doi si mai multi copii, este un copil mai indragit de catre parinti decat ceilalti. In cele mai multe cazuri, acesta este cel mai mic copil din familie, cel caruia tot timpul i se da totul mai usor decat fratilor sai mai mari. In familia internet, la fel exista astfel de "copii mai indragiti" - blogurile.

Autorii blogurilor obtin totul mai usor decat proprietarii de site-uri. De ce? Pentru ca motoarele de cautare IUBESC blogurile. Si cum sa nu le iubesti? Doar un blog care este intretinut mai mult sau mai putin constant va avea un content mai proaspat decat un site. Iar contentul, contentul este harana spider-ului (asa numesc motoarele de cautare mecanismul pe care-l folosesc). Veti publica mai des articole pe blog, mai des spider-ul va intra in ospetie. Cu cat mai des va viziteaza, cu atat mai multe pagini vor fi indexate. Cu cat mai multe pagini va indexa, cu atat mai mare este sansa ca una din aceste pagini va fi vazuta de catre un potential cititior. Cu cat mai multi potential cititori vor vedea pagina Dvs, cu atat mai multi cititori vor vizita blogul Dvs. Dar nu e atat de simpul dupa cum pare. Iarasi totul se reduce la cuvinetele cheie (vedeti articolul Cum sa faceti ca Blogul Dvs sa atraga anunturile corecte AdSense? ).
Postati pe blogul Dvs articole LA TEMA si denumiti articolul in asa fel incat sa se doreasca sa se faca click pe el. In asa fel si procentul persoanelor care vor da click pe link va fi mai mare. Nu uitati si de cuvintele cheie din denumirea articolului. Totul depinde de Dvs insa dupa cei potentialul cititor va da click pe link. Nu-l dezamagiti, dati-i ceea ce cauta. Dati-i ceea ce ati promis in titlui articolului.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template