luni

Proiectul TOP-5!!!

Anunt deschiderea unui proiect nou. Proiectul TOP-5!!!

Pe acest Blog, fiecare doritor poate sa-si publice "TOP-5" -ul sau personal. Tematica nu este limitata, doar sa fie in limita bunului simt :)

Scrieti despre TOP-5 modalitati de a face cunostinta, TOP-5 cadouri pe care va place sa le primiti, TOP-5 feluri de bucate, TOP-5 imbracaminte, TOP-5 animale indragite, TOP-5 orase, TOP-5 business, TOP-5 copii - mai in scurt scrieti despre tot ce doriti. Unica conditie este ca articolul Dvs scurt sa contina exact 5 puncte!

Trimiteti articolele Dvs si eu o sa le plasez pe Blog.

Publicarea articolului Dvs va aduce urmatorul beneficiu:
1. La sfarsitul articolul Dvs vor fi plasate link-uri spre Blogul Dvs sau site. Cu cat mai interesant va fi articolul, cu atat mai des va fi citit si publicat si cu atat mai mare va fi traficul spre Dvs. Daca Blogul Dvs este nou - atunci va primi sansa de a fi vazut mai repede.
2. Toate articolele noi vor fi anuntate pe Blogul meu in sectiunea special creata TOP-5!

Deci, trimiteti articolele Dvs scurte, si chiar minuscule la aceasta adresa si savurati traficul in crestere spre Blogul Dvs.

IMPORTANT! Daca aveti nevoie urgenta de a publica un articol scurt pe Blogul sau site-ul Dvs, puteti sa publicati oricare din articolele TOP-5. Unica conditie este sa respectati autorii articolelor si sa plasati link catre Blogul sau site-ul autorului.

0 comentarii:

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template